Nabestaandendossier

We krijgen er allemaal mee te maken: het (soms onverwachte) overlijden van een dierbare. Zowel zakelijk als privé komt er dan ontzettend veel af op de nabestaanden. Het is ook vaak een hele zoektocht om alle relevante documenten en antwoorden te vinden. En dat op een moment in je leven dat er ruimte zou moeten zijn om te rouwen om het verlies van die dierbare.

Ik kwam er helaas zelf ook mee in aanraking en dacht, dit moet toch anders kunnen. Hoe fijn zou het zijn wanneer die informatie voor het grijpen ligt? Alles overzichtelijk bij elkaar zodat je makkelijk toegang hebt tot antwoorden op vaak moeilijke vragen rondom bijvoorbeeld de uitvaart. Maar ook zodat je inzicht krijgt in gegevens van banken, verzekeringen enz.

Zo ontstond het idee voor Het Nabestaandendossier.

Het is een hulpmiddel voor nabestaanden bij de afwikkeling van de nalatenschap en andere (financiële) zaken na het overlijden. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om gegevens vast te leggen over de laatste wilsbeschikking en over schenkingen bij leven of na het overlijden.

Wil je meer weten? Neem contact met me op.

Of bestel het meteen. Voor een bedrag van € 21,95 exclusief verzendkosten stuur ik het naar je toe.